sexta-feira, 26 de agosto de 2011

Wie geïnteresseerd is in het verkrijgen van het Certificate of Proficiency in het Portugees Taal voor Buitenlanders

nschrijving wordt geopend op 23
CELPE-Bras
22 augustus 2011

Wie geïnteresseerd is in het verkrijgen van het Certificate of Proficiency in het Portugees Taal voor Buitenlanders (CELPE-Bras) moeten zich registreren tussen augustus 23 en 12 september 2011, via de portaalsite van INEP (http://celpebras.inep . gov.br / inscricaoCelpeBras /). De goedkeuring zal worden gemaakt in de Tour toepassing door de verzoeker gekozen, zoals aangegeven door de applicator station.

Het certificaat wordt toegekend aan buitenlanders (die niet Braziliaans of Portugees als moedertaal) met de prestaties op gestandaardiseerde tests verdiende Portugees, opgesteld door het Ministerie van Onderwijs (MEC). De CELPE-Bras, Brazilië officieel erkend enkel certificaat wordt geleverd in vier niveaus: intermediate, bovenste Intermediate, Advanced en voortgezet onderwijs.

Lees meer over de toegang tot het examen (http://portal.inep.gov.br/celpebras-estrutura_exame)

Toegepast in Brazilië en andere landen met de hulp van het ministerie van Buitenlandse Zaken (MFA), wordt aanvaard door bedrijven en onderwijsinstellingen als proeve van bekwaamheid in het Portugees en Braziliaanse universiteiten nodig zijn voor de toegang tot graduate en afstuderen. Het examen bestaat uit twee delen: een schriftelijk, gedurende 3 uur, en een mondeling, niet langer dan 20 minuten.

Nenhum comentário: