sexta-feira, 20 de fevereiro de 2009

President Lula van Brazilië met deze wetten?

President Lula van Brazilië met deze wetten?

Een nieuwe wet door de president van Brazilië Luiz Inacio da Silva, Wet nr. 11.788 van 25 september 2008, dient slechts om de moeilijke toegang van jongeren met een lage opleiding, gebruiken de term laatste ronde (fase 1 Art is een daad begeleid onderwijs, ontwikkeld op de werkplek, gericht op de voorbereiding voor productief werk van de student zijn bijwonen reguliere onderwijs in instellingen voor hoger onderwijs, onderwijs, beroeps-, middelbare school, speciaal onderwijs en de laatste jaren van de basisschool in de vorm van het beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen) en jongeren en volwassenen.
De sociale zorg industrie te bedanken voor het houden van jongeren en aan een leven zonder vooruitzichten op werk, onderwijs blijft hetzelfde met hun problemen en hoe de raad van bestuur van het onderwijs in hun verbetering, een cultuur die wordt behandeld als wij bieden toegang tot de cultuur van deze mensen in de klassen D, E en F worden verwijderd uit de lokale cultuur of de klassen C, B en A, die de echte en de beste vorm van expressie van cultuur. Ik graag zien dat de prestaties vanwege de cultuur, amusement, of het nemen van de piraterij gatonet dat, ondanks het lijden van illegale en sancties van de wet is gegroeid, heeft geleden met problemen, en niet te vergeten de deelname van alle jongeren in de prostitutie, illegale activiteiten, steeg partenidade van adolescenten, zoals zwangerschap, zie ik die zijn nieuwsgierig om te weten waarom de meisjes zwanger vroege gemeenschappen, het feit van justitie die met hun handen en de toename van misdaden tegen de voetgangers.
Misschien is de houding te creëren wetten die belemmeren de toegang tot activiteiten die kunnen worden gekarakteriseerd als beschermingsmiddelen in de eis voor deelname en het verblijf in de klas, professionaliteit in de lokale bevolking en vooral van goed geld en recht kan een verschil maken, maar .. ..
português > holandês alterarTraduzir

Nenhum comentário: